ERR.ee: Kebina ennast süüdi ei tunnistanud

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mati Kebina.
Mati Kebina. Foto: Peeter Langovits

Oma abikaasa tapmises süüdi mõistetud kunagine skandaalne turuärimees Mati Kebina pole oma sõnul süüdi mitte milleski, teatasid

ERR Uudised

.

«Kui lihtsalt nii julmalt valetatakse, siis see lülitab aju nii välja. Ma olen istunud kolm ja pool aastat väikeses kambris ja ma ei ole süüdi mitte milleski,» vahendas «Aktuaalne kaamera» Kebina sõnu tänasel kohtuistungil.

Oma naise Kaire Kebina tapmise süüdistuse osas tunnistas Kebina, et lõi naist kristallvaasiga pähe, kuid tegi seda naise käitumisest tingituna tüli käigus.

«Jah, siis oli afektiseisund mul,» sõnas Kebina.

Õiguskaitseorganitele on Kebinal tublisti pretensioone - politsei olevat mehe sõnul ta paljaks varastanud, kuid ükski tõend ega dokument seda siiski ei kinnita.

Harju maakohus mõistis 61aastase Kebina süüdi tapmises, kehalises väärkohtlemises, tulirelva ja tulirelva laskemoona ebaseaduslikus käitlemises ning karistas teda kokku 10 aasta 6 kuu ja 27 päeva pikkuse vangistusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles