Rakke sai tänu malevlastele ja kohalike annetustele võrkpalliplatsi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpalliplats.
Võrkpalliplats. Foto: Internet

Rakke malevarühma noored koostöös kohalike annetajatega rajasid alevikku võrkpalliplatsi.

Rakke rühma noored tahtsid MAlgatuse projekti raames kohalikele inimesele heameelt teha ja nägid, et kooli ja internaadi juurest on puudu võrkpalliväljak, teatas Malgatuse projektijuht. Malevanoored mõistsid, et väljaku rajamiseks vajaminevat raha nad autodepesemise ja võileibade müümisega ei teeni. Noored panid oma MAlgatuse tarbeks tööle heateofondi.

MAlgatusfondi sisseseadmiseks asuti esiotsa autodepesemisega raha koguma. Üks autojuht oma sõpradega tasusi autopesemise ja puudeladumise eest tuhandetesse eurodesse ulatuvate teenetega. Mehed rajasid oma koppade ja kastiautodega platsi ning annetasid väljakule ka liiva.

Noored ajasid liiva laiali, hankisid võrgupostid ja võrgu ning tsemendi postide püstitamiseks. Seejärel kavasid nad maasse augud ning püstitasid platsile postid ja võrgu ning palliväljak oligi valmis.

Malgatus on SA Õpilasmaleva, SA Archimedes Euroopa Noored Eesti büroo ja Eesti Noorsootöö Keskuse eestvedamisel koordineeritav projekt, mille raames kutsutakse malevanoori peale päevatööd omal algatusel midagi head ja ühiskonnale kasulikku organiseerima.

16. augustil kuulutatakse õpilasmaleva kokkutulekul välja MAlgatus 2011 konkurssi võitja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles