Trollides ja trammides näidatakse lühifilme taskuvargustest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Politsei videoklipid ühistranspordis hoiatasid taskuvaraste eest ka 2005. aasta talvel.
Eesti Politsei videoklipid ühistranspordis hoiatasid taskuvaraste eest ka 2005. aasta talvel. Foto: Peeter Langovits

Järgneva kolme kuu jooksul näidatakse pealinna trammides ja trollides asuvatel ekraanidel taskuvarguste teemalisi lühifilme.

Videoklippe näidatakse põhja politseiprefektuuri ja Tallinna linnavalitsuse koostöös käivitatud kampaania «Tallinna ühistransport vargustevabaks» raames, mille eesmärk on ennetada vargusi pealinna ühistranspordis, teatas politsei pressiesindaja.

«Videoklippide eesmärk on äratada inimeste tähelepanu ja kutsuda neid üles ettevaatlikkusele ning hoolsusele aga ka sisendada neile kodanikujulgust,» ütles põhja politseiprefektuuri preventsioonitalituse komissar Kristel-Liis Kaunismaa.

Videoklippe vahetatakse iga kahe nädala tagant.

Komissari sõnul saab igaüks varguste arvu vähendamiseks anda oma panuse. Eeskätt peab ise hoolas olema ning oma asjadel alati silma peal hoidma.

«Kuid julgustame inimesi ka rohkem sekkuma, kui nähakse pealt, et ühistranspordis kurikaelad kellegi teise taskust või kotist midagi varastada üritavad. Kui üheskoos sulide elu sel viisil raskemaks teeme, siis vähenevad ka vargused ühistranspordis,» ütles Kaunismaa.

Politsei on koos linnavalitsusega ka varem korraldanud sarnaseid ennetuskampaaniad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles