Raivo Uukkivi liitus sotsidega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raivo Uukkivi.
Raivo Uukkivi. Foto: Toomas Huik

Endine Rae vallavanem ja praegune vallavolikogu liige Raivo Uukkivi astus Sotsiaaldemokraatlikku Erakonda.

«Minu jaoks on põhiküsimus ikka maailmavaates,» ütles Uukkivi liitumisavaldust esitades. «Pooldan maailmavaadet, mis peab tähtsaks tugevat riiki, kus inimese peale mõeldakse sagedamini kui ainult valimisperioodil. Seda maailmavaadet järgib Eesti poliitikamaastikul kindlasti Sotsiaaldemokraatlik Erakond.»

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna aseesimees ja Harjumaa piirkonna juht Urve Palo tervitas Uukkivi liitumist erakonnaga ja ütles, et kogemustega inimeste üle, kellel on sotsidega ühised eesmärgid ja kes ei karda nende eesmärkide elluviimiseks ka tööd teha ja vaeva näha, on erakonnal alati hea meel.

«Lisaks ühisele maailmavaatele on meil Raivo Uukkiviga ka ühine mure. See on regionaalareng. Meie erakonna sooviks on, et inimestel oleks hea elada mitte ainult suurtes linnades, vaid ka väikestes valdades. Raivo on olnud tugev omavalitsusjuht Rae vallale ja piirkonda tublisti arendanud. Tema kogemustest on kindlasti kasu meie erakonnale regionaalarengu elluviimisel,» mainis Palo.

Raivo Uukkivi on sündinud Tallinnas 9. märtsil 1962. aastal. Ta on lõpetanud Eesti Põllumajanduse Akadeemia mehaanika inseneri eriala cum laude ning omandanud haldusjuhtimises magistrikraadi Tallinna Tehnikaülikoolis.

Rae vallavanemana oli Uukkivi ametis 2004. aasta oktoobrist kuni 2010. aasta jaanuarini. Praegu on ta Rae vallavolikogu liige.

Uukkivi on abielus. Tal on kolm poega, kellest kaks on juba iseseisvad, kolmas poeg õpib ülikoolis. Uukkivi on ka kolmekordne vanaisa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles