Kosmose kino kinnistu ootab jätkuvalt kosilast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kosmose kino.
Kosmose kino. Foto: Liis Treimann

Tallinna linnavaraamet pani uuesti enampakkumisele Kosmose kino järgi tuntud Pärnu maantee 45 kinnistu. Esimene müügikatse nurjus.

«Vaatamata esimese katse nurjumisele loodame siiski, et teistkordne katse on edukas,» ütles linnavaraameti juhataja Einike Uri. «Arusaadavalt on kinnisvaraarendajail tarvis nii mahuka ja hinnalise objekti ostmise üle otsustamiseks rohkem mõtlemisaega.»

Pärnu maantee 45 kinnistu pindala on 5923 ruutmeetrit. Ärimaa sihtotstarbega krundil paikneb arhitektuurimälestiseks tunnistatud kinohoone. Kinnistu on enampakkumisel alghinnaga 767 000 eurot.

Vanalinnas on enampakkumisel aadressil Vanaturu kael 7/ Vene tänav 1 paiknev mitteeluruum, mille üldpind on 58,9 ruutmeetrit. Korteriomand moodustab mõttelise osa elamu- ja ärimaa sihtotstarbega maatükist pindalaga 638 ruutmeetrit. Müügiobjekti alghind on 94 110 eurot.

Enampakkumisel on ka Kadaka tee 177 ja Sõpruse puiestee 195a kinnistu. Kadaka tee krundi alghind on 37 000 eurot, 342 ruutmeetri suuruse hoonestatud kinnistu maakasutuse sihtotstarve on 100 protsenti elamumaa. Sõpruse puiestee 195a kinnistu alghind on 64 000 eurot, 552 ruutmeetri suuruse kinnistu maakasutuse sihtotstarve on samuti 100 protsenti ärimaa, kinnistul asub ajutine kohvik-paviljon suletud netopinnaga 396,8 ruutmeetrit.

Ostjat otsitakse ka Harjumaal Vasalemma alevikus asuvale Tööstuse tänav 1 kinnistule. Elamumaa sihtotstarbega, hoonestamata, 4536 ruutmeetri suuruse kinnistu alghind on 15 980 eurot.

Pakkumised tuleb esitada hiljemalt 25. augustiks.

Rohkem teavet müügis oleva kinnisvara ning enampakkumisel osalemise tingimuste kohta leiate internetiaadressilt http://www.tallinn.ee/kinnisvara/.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles