Lätis sattus mitmikavariisse Tallinna-Riia liinibuss

Hanneli Rudi
, «Postimees»
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simple Expressi buss, mis sõidab Tallinna ja Riia vahel.
Simple Expressi buss, mis sõidab Tallinna ja Riia vahel. Foto: http://www.luxexpress.eu/lang/et

Lätis Adaži lähistel sattus eile mitmikavariisse Tallinna-Riia liinibuss, õnnetuses said viga ühes sõiduautos olnud noored.

Läti politsei teatel sattusid Adaži lähistel Tallinna maanteel avariisse neli sõidukit, millest üks oli veoauto, kaks sõiduautot ning Tallinna-Riia liinibuss, kirjutab mixnews.

Läti uudisteagentuuri teatel sõitis sündmuskohale mitu kiirabibrigaadi. Õnnetuses said viga kaks sõiduautos olnud inimest, 17-aastane neiu ja 20-aastane noormees, kes viidi haiglasse. Bussijuht ja reisijad viga ei saanud. Õnnetuspaigal tekkis ummik mõlemal sõidusuunal. Liiklus taastus kell 22.00ks
 

Firmast Lux Express kinnitati Postimees.ee'le, et tegu oli nende firma Simple Express bussiga, mis väljus eile kell 17.00 Tallinnast.

LuxExpressi turundusjuhi Liina Pärlini sõnul juhtus nelikavarii eile u kell 20.45 15 km enne Riiat. Liinibuss sõitis otsa ees liikunud sõidukile Audi.

Liinibussis oli 45 reisijat, keegi neist viga ei saanud. Viis reisijat, kes pidid sõitma edasi Kaliningradi, viidi taksoga õigeks ajaks Riia bussijaama. Kümme bussis olnud reisijat võttis peale veidi hiljem õnnetuspaigast mööda sõitnud Hansabussi liinibuss. Ülejäänud reisijatele saadeti järgi teine buss. Liinibuss sai õnnetuses viga ja täna liinile ei pääse. Turundusjuhi kinnitusel õnnestus nende bussigraafikut ei häiri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles