/nginx/o/2011/08/08/699950t1hb0c3.jpg)
360 kcal
4 -6 portsu
u. 20 min
200 g munanuudleid (või hiinapäraseid kiirnuudleid)
1-2 sl taimeõli
500 g hakkliha (veise või kodust)
1 sibul, poolita ja õiga õhemateks sektoriteks
3 küüslauguküünt, purustatud
1 suurem pea brokolit, lõika õisikuteks
soovi korral 2 dl maisi (konservist või külmutatud) või minimaistõlvikuid
1 suurem porgand, diagonaalseteks viiludeks lõigatud
1 suurem punane paprika
(võid brokoli, porgandi, maisi ja paprika asemel kasutada ka 2 pk valmis sügavkülmutatud woki-segu)
5 sl sojakastet (soovi korral lisa veel 5 sl meelepärast grillkastet)
1 tl seesamiseemneõli
3 varrretäit rohelist sibulat, hakitud
Valmista nuudlid pakendil oleva juhise järgi, nõruta need ja loputa kohe üle külma veega (siis ei küpse nuudlid järelkuumuses liigpehmeks). Jäta sõelale ootama. Kuumuta pannil õli ning prae hakkliha u. 8 minuti jagu või kuni liha kergelt pruunistuma hakkab. Tõsta siis kaussi ootama. Prae tilgas õlis sibulat ja küüslauku minuti –paari jagu, lisa aedviljad või woki-segu ning prae kõrgel kuumusel 4-5 minuti jagu. Tõsta hakkliha tagasi ja vala juurde soja, grillkaste ning seesamiõli. Tõsta roa sisse ka nuudlid ja roheline sibul ning sega pannitäis korralikult läbi.