Autojuht aitas politsei viinavarga jälile

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Tähelepanelik autojuht jälitas eile Võru linnas viinavarast ning juhatas politsei noore varga peidupaigani.

Eile kella 17.45 ajal teatas Võrus Kreutzwaldi tänaval asuva kaupluse «A ja O» müüja, et üks noormees haaras poest kolm pudelit viina ja jooksis nendega minema.

Müüjal õnnetus noorukilt üks pudel tagasi saada, kahe allesjäänuga jooksis noormees aga tänavale. Teed ületades nooruk komistas ja oleks peaaegu läheneva auto alla jäänud.

Auto juht, 27-aastane Renee märkas tema auto ette jooksnud nooruki käes viinapudeleid ning kuna kohe samas oli pood, arvas ta, et tegemist võib olla poevargaga.

Seetõttu otsustas Renee jooksvat noorukit jälitama hakata, kuni too lõpuks Tartu tänaval ühte kortermajja sisenes.

Seejärel läks Renee poe juurde tagasi, et sealt uurida, kes tegemist oli vargaga. Poe juures ootasid aga juba politseinikud, kelle müüja oli kohale kutsunud.

Renee näitas politseinikele, kuhu nooruk jooksis ning politseinikud pidasidki viinavarga kinni.

Täna määras kohus viina varastanud 18-aastasele noorukile, keda politsei on varem korduvalt alaealisena alkoholi tarvitamise eest karistanud, karistuseks 15 päeva aresti.

Nooruk suunati kohe karistust kandma. Oma seletustes politseile rääkis ta, et kuna sõpradega peetaval peol olid nii viin kui selle ostmiseks vajalik raha otsa saanud, otsustas ta viina varastada.

Politsei on väga tänulik autojuht Reneele, kes ei jäänud õigusrikkumist märgates ükskõikseks ning aitas politseinikel kiiresti varga jälile jõuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles