ERR.ee: liikluskorraldaja hoidis ühe käega kapotist ja teisega helistas

Urmas Seaver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liikluskorraldaja auto kapotil. Pilt on illustreeriv.
Liikluskorraldaja auto kapotil. Pilt on illustreeriv. Foto: Priit Simson

Aktivisti ja rahvuslase Kalev Rebase auto kapotil üle kilomeetri sõitnud Ühisteenuste liiklusreguleerija hoidis ühe käega kinni autost ning teise käega helistas politseisse.

Vabaduse väljakul liiklust reguleerinud Arvo Lindvest andis täna kella 13 paiku peatumismärguande Ford Mustangile, mille roolis oli ilmselt aktivist ja rahvuslane Kalev Rebane, kirjutasid ERR Uudised.

Mustang aga kinni ei pidanud ning reguleerija kukkus auto katusele. Maha pääses mees alles kilomeeter hiljem.

Lindvesti sõnul nägi toimunu välja nagu stseen mõnest action-filmist. Ühe käega hoidis ta kinni autost, teisega hoidis telefoni ning rääkis politsei korrapidajaga.

«Vahepeal mõtlesin, kas ikka õhtul koju jõuan,» sõnas Lindvest.

Põhja ringkonnaprokuratuur on seoses juhtumiga algatanud kriminaalasja karistusseadustiku paragrahvi alusel, mis käsitleb teise inimese eluohtlikku või tema tervist raskelt kahjustada võivasse olukorda asetamist ja jätmist. Selle eest on ette nähtud rahalise karistus või kuni kolmeaastane vangistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles