Sagenenud kasiinoröövid Tallinnas said hommikul järje

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kasiino.
Kasiino. Foto: Ants Liigus / Pänu Postimees.

Täna hommikul pani maskis kurjategija Tallinnas Mustamäe teel toime järjekordse kasiinoröövi, mis on viimase nädala jooksul juba neljas sarnane juhtum.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressinõuniku Maria Elisa Rannajõe sõnul sisenes maskis meesterahvas täna hommikul kella 7 ajal Mustamäe teel asuvasse Cleopatra kasiinosse ning ähvardas kassiiri relvataolise esemega.

Röövel sai kasiino kassast esialgsetel andmetel ligi 20 000 krooni.

Röövi käigus keegi vigastada ei saanud ja seni pole kedagi ka kahtlustatavana kinni peetud.

Sama kasiino langes röövi ohvriks ka möödunud kuul. 17. oktoobri varahommikul nõudis kurjategija sama kasiino kassapidajat ähvardades sularaha.

Cleopatra kasiinosse sisenenud maski kandev mees nõudis relvataolise esemega ähvardades klienditeenindajalt sularaha.

Eriti sagedasteks on kasiinoröövid muutunud viimastel nädalatel.

Möödunud reede öösel röövis tundmatu relvastatud meesterahvas Tallinnas Ahtri tänaval asuvast Grand Prix' kasiinost umbes 13 000 krooni.

Lisaks ähvardati kasiino töötajaid ka laupäeval kahel korral. Kella 6.45 ajal tungis tundmatu mees kallale Ümera tänava kasiino töötajale, 33-aastasele naisele ning sai saagiks kassast sularaha.

Prokuratuuri esindaja tõdes, et kasiinorööve on sel aastal olnud Tallinnas tunduvalt rohkem, kui mullu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles