Vene Teatri katus remonditakse tänu süsihappegaasi heitmekvoodile

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene teater.
Vene teater. Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Augusti keskpaigas lõpetatakse Eesti Vene Teatri katuse põhilised remonditööd, mis teostatakse CO2 programmi finantseerimise raames.

Teatri juhatuse liikme Svetlana Jantšeki sõnul hakati teatri katust remontima juba suve alguses, sellele eelnes küllaltki pikk ettevalmistusperiood, vahendas ERR Uudised.

«Teatrihooaja alguseks lõpetatakse katuse remondi ja soojustamise tööd täielikult, aga see tähendab, et teatri kaunile hoonele ja külastajatele ei ole kohutavad talvised külmad ja rajud,» märkis Svetlana Jantšek.

Katuse remont teostatakse CO2 programmi finantseerimise raames, vastavalt millele realiseeritakse energiasäästlikkuse saavutamise projektid erinevates majandussfäärides.

Tänaseks on raha, mis saadi vastavalt Kioto protokollile C02 emissiooni kvoodi müügist, suunatud kogu Eestis 480 hoone energiasäästlikkuse suurendamisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles