Välgi küla mehed Andre Persidski (vasakul) ja Jüri Afanasjev on vilunud kombainerid ja parajad lõuamehed. Pildi tegemise vahepeal jõudis Jüri Afanasjev näiteks kavalalt naerdes rääkida, et millegipärast ei taha ükski blondiin Andre kutsumise peale kombaini mugavale kõrvalistmele sõit-ma tulla. Naised, mõelge kah ikka, sellist pakkumist ei tehta ju iga päev!
Välgi küla mehed Andre Persidski (vasakul) ja Jüri Afanasjev on vilunud kombainerid ja parajad lõuamehed. Pildi tegemise vahepeal jõudis Jüri Afanasjev näiteks kavalalt naerdes rääkida, et millegipärast ei taha ükski blondiin Andre kutsumise peale kombaini mugavale kõrvalistmele sõit-ma tulla. Naised, mõelge kah ikka, sellist pakkumist ei tehta ju iga päev! Foto: Margus Ansu

Kõrgetel kohtadel töötavad mehed käivad ikka ringi puhaste heledate särkidega. Nagu ka Vara valla Välgi küla mehed Andre Persidski ja Jüri Afanasjev, kombainerid, kes praegu iga ilusa ilmaga tiirutavad ligi neli meetrit kõrgete New Hollandi kombainidega tulundusühistu Kaarel viljapõldudel.

Kommentaarid
Copy