Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2011/08/12/705366t1hed62.jpg)
4 portsu
35 min
1 väiksem kapsapea, pealmised lehed eemaldatud ja õhemateks ribadeks lõigatud
2 sl taimeõi
soovi korral 140 g peekonit
500 g kodust hakkliha
1 sibul, hakitud
1 küüsaluguküüs, hakitud
1 tsillikaun, eemalda seemned ja hakitud
1 dl vett
Serveeri keedukartuliga
Prae suuremas potis õlis sees peekon krõbedaks, lisa sibul ning prae veel 4 minutit. Viska pannile küüslauk ja tsiili ning kuumuta mõni minut. Tõsta pannile ka hakkliha ja prae seda pruunistumiseni. Lisa vesi ja lõigatud kapsas. Kuumuta 5 minutit ilma kaaneta ja hauta siis kuni kapsas parajalt pehme (20-30 min.). Vajadusel lisa vett. Serveeri kuuma keedukartuliga.