Kriit: MMi rada pole mägede meestele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal Eesti grupisõidumeistriks kroonitud Kalle Kriit on tänavu osalenud vaid üksikutel võidusõitudel.
Eelmisel aastal Eesti grupisõidumeistriks kroonitud Kalle Kriit on tänavu osalenud vaid üksikutel võidusõitudel. Foto: Elmo Riig / Sakala

Septembri lõpus Kopenhaagenis peetava jalgratta MMi grupisõidu rajaga tutvust teinud Kalle Kriidi hinnangul pole Rein Taaramäe sugustel mägironijatel seal suurde mängu asja.
 

Hiljuti lõppenud Taani velotuuril oma tänavuse esimese tõsise stardi teinud Kalle Kriit läbis viimasel etapil 14 km pikkuse ringi, mida kasutatakse maailmameistrivõistluste grupisõidus. «Minul, Tanel Kangertil ja Rein Taaramäel seal edulootused puuduvad,» oli Cofidise rattur otsekohene.


19.–25. septembrini toimuva võistluse ametlikul kodulehel kirjutatakse, et ratturid läbivad igal ringil 105 tõusumeetrit. Kriit ennustas, et 266 km pikkune Kopenhaageni kesklinnast algav sõit lõpeb grupifinišiga.

«Ringi esimesel veerandil on väike tõus ja viimased 700 meetrit kulgevad laial teel kergelt ülesmäge,» lisas Kriit. «Naiste ja noorte grupisõidus on jooksikutel ehk võimalus ette jääda, kuid meestel tuleb finišisse korraga suur punt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles