Täna suletakse ajutiselt Purtse sild

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Purtse jõgi.
Purtse jõgi. Foto: maidlavv.ee

Tänasest kuni reedeni suletakse liiklusele Tallinna-Narva maanteel asuv Purtse sild.

Sild asub Ida-Virumaal, maantee 137,6ndal kilomeetril ja see suletakse ümberehitustöödeks, teatas maanteeinfokeskus.

Ümbersõit on korraldatud Sämi-Sonda-Kiviõli-Varja kaudu.

Maanteeinfokeskus palub liiklejail jälgida ajutisi liiklusmärke ja infotahvleid.

Jätkuvad ka asfalteerimistööd Lääne-Viru maakonnas Pärnu-Rakvere-Sõmeru maanteel Rakvere ümbersõidutee remondiobjektil (kilomeetritel 172,5-179,2) Tõrma ringristmiku piirkonnas Väike-Maarja ja Jõgeva suunal.

Tööde ajal reguleeritakse liiklust, ooteaeg võib olla kuni 10 minutit.

Mahasõit ringristmikult Väike-Maarja (Jõgeva) poole suletakse mõlemas sõidusuunas ning liiklus suunatakse ümbersõidule Tõrma-Taaravainu kaudu.

Jõgeva maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee kilomeetritel 147,6-149,4 tehakse Puurmani liiklussõlme viadukti ja silla hooldusremonti. Muudetud on liikluskorraldust ning liikumiskiirust on piiratud kogu tööde piiridega määratud teelõigul kuni 50 km/h.

Teekatte remonttööde tõttu on häiritud liiklus ning piiratud liikumiskiirust kuni 30 km/h Tallinn-Pärnu-Ikla maanteel Pärnu linna piiril (kilomeetrid 134,1-134,9).

Filmivõtetega seoses on kella 7-20 piiratud kiirust kuni 30 km/h Lääne maakonnas Risti-Kuijõe maanteel Piirsalus (kilomeetritel 5,8-6,5).
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles