Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
/nginx/o/2011/08/17/711196t1h0f80.jpg)
4 porstu
20 min
750 g kodust hakkliha
1 ja ¾ päikesekuivatatud tomateid õlis, nõrutatud ja peeneks hakitud
soovi korral 1 tl fenkoliseemneid, kuival pannil röstitud
1, 5 dl lehtpeterselli, hakitud
1 muna
1,5 dl saiapudi (lõika röstsaial servad ära ning pudista sõrmede vahel sisu)
praadimiseks õli, maitsestamiseks soola-pipart
Salatiks:
2 pirni, südamik eemaldatud, õhukesteks viiludeks lõigatud
1 punt lehtsalatit või u. 100 g beebispinatit
2 tl veiniäädikat + 1 sl oliiviõli
Sega hakkliha muude ainetega ühtlaseks ja kontrolli maitset. Vormi 1 dl kaupa vorstikesed. Lase 30 in külmikus taheneda. Kuumuta grillpann-või ahi. Grilli või prae vorstikesed igast küljest pruunikaks. Sega salatiained ja serveeri hakklihaportsude kõrvale.