Lasnamäe linnaosavalitsus kolib järgmisel nädalal uude majja

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasnamäe linnaosavalitsuse uus hoone.
Lasnamäe linnaosavalitsuse uus hoone. Foto: Raepress

Lasnamäe linnaosavalitsus kolib järgmisel nädalal oma senisest asukohast Punasel tänaval uude vastvalminud haldushoonesse, mis asub Pae pargis aadressil Pallasti 54.


Linnapea Edgar Savisaare sõnul nihkub linnaosa uue haldushoone valmimisega Lasnamäe keskus üha enam Pae parki. «Praeguseks on endise paekarjääri piirkonnast saanud ümberkaudsete elanike seas armastatud koht, kus saab veekogu ümber jalutada, teha tervisesporti, pidada piknikut või veeta kogu perega aega mänguväljakul. Nüüd lisandub sinna ka administratiivne funktsioon,» ütles Savisaar Raepressi vahendusel.

Uus haldushoone asub Pae pargi loodenurgas, kus ristuvad Pallasti tänav ning Laagna tee. Linnaosavalitsuse juures on «Kumu» bussipeatus, kus peatuvad bussid 31,67,68 ja 39. Autoga saab läheneda Pallasti või Valge tänava poolt.

Lasnamäe linnaosavanema kohusetäitja Andrei Novikov selgitas, et kolimine toimub 22.-25. augustini ning sellega seoses võib inimeste teenindamine neil päevil pisut enam aega võtta. «Uus hoone on külastajatele mugavam ning paranenud on ka ametnike töötingimused, näiteks asuvad nüüd kõige külastatavamad osakonnad ja ametnikud uue maja alumistel korrustel,» selgitas Novikov.

Kolimine algab teisipäeval, 23. Augustil. Kodanike vastuvõtt on sel ajal rahvastikuregistri osakonnas Punane 16. Kolmapäeval ja neljapäeval kolimise tõttu vastu võttu ei ole. Alates esmaspäevast, 29. augustist töötab Lasnamäe linnaosa valitsus uues kohas, aadressil Pallasti 54.

Rahvastikuregistri osakond ei teeninda kodanikke seoses kolimisega 24. augustist kuni 1. septembrini, kuid samal ajal saab pöörduda rahvastikuregistri toiminguteks Lasnamäel aadressil Mahtra 48 või Tallinna rahvastikuregistri talitustesse teistes linnaosades ja linna infosaali (Vabaduse väljak 7). Alates 1. septembrist toimub rahvastikuregistri osakonna vastuvõtt Lasnamäe linnosavalitsuse uues haldushoones Pallasti 54.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles