Rehvilõhkuja häiris politsei tööd

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rehve saab ära anda Artelli, Pääsküla, Suur-Sõjamäe ja Paljassaare põigu jäätmejaamas.
Rehve saab ära anda Artelli, Pääsküla, Suur-Sõjamäe ja Paljassaare põigu jäätmejaamas. Foto: Corbis/Scanpix

Pärnus lõhkus nädalavahetusel noormees kahel politseisõidukil rehvid, mille tagajärjel pikenes linnas väljakutsete teenindamise aeg.

Laupäeval kella 00.40 ajal lõhkus 1985. aastal sündinud noormees Pärnus Kooli tänavale väljakutsele saabunud operatiivsõidukite Opeli ja Nissani esirehvid, vahendas Lääne prefektuuri pressiesindaja.

Mees peeti kinni ning talle vormistati isiku kinnipidamise protokoll.

Noormeest on erinevate väärtegude eest eelnevalt karistatud, ka on tal määratud rahalistest karistustest erinevate trahvide näol ligi 40 000 krooni suurune võlgnevus.

Täna toimunud Pärnu maakohtu istungil määras kohus talle 20-ööpäevase aresti ning tal tuleb tasuda sõidukirehvide lõhkumisega tekitatud kahju.

Pärnu politseiosakonna korrakaitsetalituse vanemkomissar Imre Veber ütles, et noormehe käitumine oli jultunud ja vastutustundetu.

Veberi sõnul ei olnudki sel hetkel joobes olnud noormehel konkreetset põhjust
rehvide lõhkumiseks, seda enam, et väljakutsele ei saabunud politseiekipaažid sugugi mitte noormehe ega tema kaaslastega seotult.

Veber lisas, et selline noor ei mõtle enne oma teo tagajärgedele, kui ollakse ise hädas või abi vajab lähedane.

«Lihtsalt vandaalitsemise pärast nädalavahetusel kaks patrullekipaaži rivist välja ajada on ikka äärmiselt süüdimatu, sellega oli väljakutsete teenindamine paari tunni vältel häiritud,» selgitas Veber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles