Viljandi maantee rattateelt hakatakse liiva koristama

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Valdeku tänava ja Viljandi maantee kõrval äsja valminud kergliiklustee on mitmes kohas kaetud liivaga, mida vihmavesi teepeenralt sinna kannab.


Nimelt on maantee ja teepeenar kergliiklusteest kõrgemal ning vähegi tugevama vihmasajuga kannab vesi liiva kergliiklusteele. Liivase tee üle kurdavad rulluisutajad, samuti mõned jalgratturid, kelle sõnul muudab liiv tee ohtlikult libedaks.

Kommunaalameti juhataja asetäitja Tarmo Sule sõnul tegemist ajutise nähtusega, mis peaks iseenesest lõppema siis, kui teepeenrale külvatud muru on piisavalt tugev, et liiva paigal hoida.

«Käesoleval juhul on tõepoolest tegemist teepeenra materjali ärauhtumisega sõiduteelt koos teepeenrasse imbuva sadeveega. Kuni haljastuse tugevnemiseni oleme tihendanud hoolduskordade arvu kindlustamaks ohutu liiklemine kergliiklusteel,» lausus Sulg.

Ta lisas, et peatselt asfalteeritakse ka seni poolikuks jäänud teejupid mõlemal pool Raudalu baari. Seal olevat tee-ehitus katkenud lahendamata maaküsimuste tõttu, kuid nüüdseks olevat paberid korras ja tööd peaksid varsti algama.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles