Islandilt pärit tippkokkade Ragnar Ómarssoni (vasakul) ja Björgvin Mýrdali (paremal) hinnangul on kõige kehvemaks kokaks saada palju keerulisem kui kõige paremaks, sest konkurente, kellega võistelda on esimesel juhul märksa rohkem.
Islandilt pärit tippkokkade Ragnar Ómarssoni (vasakul) ja Björgvin Mýrdali (paremal) hinnangul on kõige kehvemaks kokaks saada palju keerulisem kui kõige paremaks, sest konkurente, kellega võistelda on esimesel juhul märksa rohkem. Foto: Kristjan Teedema

Läinud neljapäeval külastasid GMP Clubhoteli Pühajärve restorani Otepääl tunnustatud Islandi kokad, et valmistada suurejooneline ­­õhtusöök ja jagada näpunäiteid. Islandlaste hinnangul on eesti köögil potentsiaali jõuda maailma kokanduseliiti.

Kommentaarid
Copy