/nginx/o/2011/08/22/717656t1h0e5d.jpg)
4 portsu
480 kcal
35 min
4 seakarbonaadiviilu
1 muna
1 dl jahu, ½ tl soola
2 dl saiapuru (purusta paaripäevavanune, koorikuta sai köögikombainis)
praadimiseks (friteerimiseks) õli ja serveerimiseks 1 sidrun, sektoritena
Tambi liha tainarulliga õhemaks, kasta palad jahu sisse, siis klopitud munasse ning lõpetuseks kata riivaiaga. Prae või friteeri õli sees kuldpruuniks ning serveeri kohe koos tilgakese sidrunimahla ning peedisalatiga
Salatiks:
1 porgand, jämedalt riivitud
1 toores peet, kooritud ja riivitud
½ sellerijuurt, kooritud ja riivitud
¼ kapsast (punast või rohelist), õhukeselt viilutatud
1 sellerivars (soovi korral) ja 1 marineeritud kurk (soovi korral, hakitud
2 sl rosinaid või kuivatatud jõhvikaid
1 õun, (kooritud, südamik eemaldatud) tükeldatud
4 sl punaseveiniäädikat
soola-pipart ja 4 sl oliiviõli
Kuumuta rosinad või jõhvikad ½ veiniäädikaga keema. Kui vedelik on rosinatesse imbunud, eemalda tulelt ja jahuta. Sega kõik ained kausis koos ülejäänud äädika ja õliga. Maitsesta soola-pipraga ning serveeri paneeritud liha kõrvale.