Loo keskkooli 5. ja 6. klassi tüdrukud Mariin Talbak, Kristin Reichardt, Violeta Osula ja Sandra Klettenberg veetsid       hoolimata suvevaheajast eile aega koolimajas. Kas nad kõik oma kodukoolis ka keskkooli astuvad, selles ei olnud nad veel kindlad. Igal juhul on Lool gümnaasium nelja-viie aasta pärast alles, sest õpilastest ei tohiks koolis        puudu tulla.
Loo keskkooli 5. ja 6. klassi tüdrukud Mariin Talbak, Kristin Reichardt, Violeta Osula ja Sandra Klettenberg veetsid hoolimata suvevaheajast eile aega koolimajas. Kas nad kõik oma kodukoolis ka keskkooli astuvad, selles ei olnud nad veel kindlad. Igal juhul on Lool gümnaasium nelja-viie aasta pärast alles, sest õpilastest ei tohiks koolis puudu tulla. Foto: Liis Treimann

Tänavuste riigieksamite keskmistel tulemustel põhinevast koolide pingereast selgub, et võrreldes mulluse aastaga tõusid enim väikesed koolid, kus sattus olema väga heade õpilastega klass, aga tõusuteed jätkas ka mitu vene õppekeelega kooli nii Tallinnas kui Ida-Virumaal.

Kommentaarid
Copy