Poska lasteaia fassaadilt eemaldatakse lahtine krohv

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Poska lasteaia fassaadilt eemaldatakse lahtine krohv.
Jaan Poska lasteaia fassaadilt eemaldatakse lahtine krohv. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna Jaan Poska lasteaia hoone juures algasid täna esmased tööd ning töömehed asusid lahtisi krohvitükke maja fassaadilt eemaldama.


Esmaspäeva varahommikul kukkus ühe akna kohal olnud karniis suurte tükkidena lasteaia selle ukse ette, mille kaudu lapsed päeval mänguväljakule lähevad.

Pärast seda kiirustasid sündmuskohale nii haridusameti esindajad kui abilinnapea Mihhail Kõlvart, kes kõik lubasid abi maja remontimiseks, kuigi veel tänavu kevadel väitis haridusameti juhataja Andres Pajula, et selleks raha ei ole. Aprillis soovitas ta inimestel autod lasteaiast kaugemale parkida, et fassaadilt pudenevad krohvitükid neid ei vigastaks.

Tänaseks on selgunud, et hädavajalike tööde jaoks raha leitakse. Abilinnapea Taavi Aasa sõnul ei osanud keegi aknakarniisi alla kukkumist oodata, sest selle hooneosaga olevat varem tööd tehtud ning see ei näinud kuidagi sedamoodi välja, et sealt võiks midagi alla kukkuma hakata.

«Lasteaiahoonega viiakse läbi ekspertiis, et teha kindlaks, mis seisukorras on ülejäänud aknaavad. Ja kui ekspertiisist selgub, et tuleb kõik aknaavade karniisid uuesti teha, siis selleks on raha kindlasti olemas. Ka abilinnapea Mihhail Kõlvart on kinnitanud, et veel sel aastal nendes lasteaedades, kus on vaja teha remonttöid, need tööd saavad tehtud veel sel aastal ja vahendid selleks on olemas,» rääkis Aas tänasel linnavalitsuse pressikonverentsil.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles