Leht: Orissaare elamusfestivalil oli narkojoobekahtlusega külastajaid (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
I Land Sound.
I Land Sound. Foto: Merilin Mändveer

Saaremaal Orissaares peetud 4000 osalejaga elamusfestival I Land Sound kutsus esile ka vastakaid arvamusi müra osas ning politseile andsid tööd narkojoobekahtlusega külastajad, kirjutab Saarte Hääl.

Neljapäeval alanud festival oli politsei silmis üsna rahulik. Sel päeval oli vähem publikut ning üritust külastas keskmisest rohkem politseinikke, kes samal ajal Saaremaal koolitusel viibisid. Kuressaare politseijaoskonna piirkonnavanema Meelis Juhandi sõnul toimetas politsei festivalilt jaoskonda vaid ühe mehe, kes oli vägijoogiga selgelt liialdanud.

«Koostöö festivali korraldajatega on meil olnud hea ja tahaks kasutada praegu võimalust tunnustada festivali turvajuhti hea töö eest,» ütles Juhandi reedel.

Reede öösel oli politseil tööd rohkem. Kuressaare patrullitalituse vanemkoerajuht Silver Rattas sõnas, et vahejuhtumeid oli rohkem ja teiste seas peeti kinni noormees, kellelt oli pääslas leitud kanepit.

«Samuti toimetasid politseinikud õhtu ja öö jooksul jaoskonda kümmekond inimest, kelle puhul oli alust kahtlustada narkootikumide tarvitamist,» ütles Rattas. Ka tuli politseil vastu hommikut tegeleda teadetega lähedal elavaid inimesi seganud valjust muusikast. «Öö vastu pühapäeva oli jällegi rahulikum.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles