Demjanov tahab linnalt ära osta Gloria restorani ruume

Urmas Seaver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gloria restoran Tallinna vanalinnas.
Gloria restoran Tallinna vanalinnas. Foto: Liis Treimann

Tallinna vanalinnas asuva Eesti ühe kuulsama restorani Gloria omanik Dimitri Demjanov tahab linnalt ära osta linnamüüri sisse ehitatud restorani ruume.

Demjanov viitab oma kirjas linnapea Edgar Savisaarele, et tekkinud raskes majanduslikus olukorras palub ta linnal uuesti läbi vaadata otsus müüa või anda pikaajalisele hoonestusõigusele linnamüüri sisse ehitatud restorani ruumid.

«Siirast soovist säilitada restorani Gloria kõrge köögi restoranina, palun uuesti läbi vaadata restorani müüki Demjanov ASile või hoonestusõiguse seadmist 30-50 aastaks, et püsida järjest tihenevas konkurentsis Tallinna restoranide maastikul,» märkis Demjanov.

Tema sõnul võimaldaks müük või hoonestusõigus leida restoranil lisainvestor või võtta laenu, sest uhke söögikoht vajab värskendamist näiteks mööbli, tekstiilide, sisekliima ja köögi osas.

ARHIIV! Restoraniomanik ihkab osta tükki linnamüürist

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles