Keskerakonna juhina jätkab Edgar Savisaar

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar.
Edgar Savisaar. Foto: Priit Simson

Tänasel Keskerakonna XIII kongressil valiti erakonna esimeheks tagasi senine esimees Tallinna linnapea Edgar Savisaar.

Savisaart toetas 925 delegaati, tema vastaskandidaat Jüri Ratas sai 643 häält.

Edgar Savisaar tänas kongressi toetuse eest. «Niisugune esimees ja juhatus tuli välja, nagu te olite valinud,» sõnas ta.

Savisaar tänas ka Jüri Ratast. «Ta oli mul selline tore konkurent, õppisin teda hoopis teisest küljest tundma, kui olin seni arvanud.»

Savisaar tegi kongressile ettepaneku kinnitada erakonna abiesimeesteks Kadri Simson ja Enn Eesmaa ning mõlemad kinnitati ka ametisse.

Keskerakonna juhatusse valiti Priit Toobal, Toomas Vitsut, Rein Ratas, Aadu Must, Enn Eesmaa, Kadri Simson, Aivar Riisalu, Ester Tuiksoo, Mailis Reps, Peeter Võsa, Ain Seppik, Kalev Kallo, Deniss Boroditš ja Marika Tuus-Laul.

Keskerakonna aukohtu uueks juhiks valiti Kalle Klandorf, erakonna revisjonikomisjoni kuuluvad Heido Vitsur, Andres Kollist, Enn-Toivo Annuk, Helle Virt, Valeri Ivanov, Ove Pärtelson ning Aare Järvik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles