Päästespetsialiste saab kutsuda koju tuleohutusnõu andma

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kenno Soo

Põhja-Eesti päästekeskuse spetsialistid on valmis tulema elanikele koju ja andma nõu, et algava kütteperioodi eel vähendada tuleõnnetuste riski.

Viimastel aastatel on Põhja-Eesti päästekeskus korraldanud Tallinnas ja Harjumaal kodukülastusi, mille eesmärk on selgitada elanikele tuleohutuse nõudeid ning pöörata tähelepanu kodus esinevatele puudustele ja ohtudele.

Tulekahjude ärahoidmine on päästekeskuse üks tähtsamaid ülesandeid ja päästekeskuse spetsialistid on valmis tulema ka sel sügisel kodudesse tuleohutusnõu andma.

Septembrist saavad Harjumaa ja Tallinna elanikud kutsuda koju päästespetsialisti, kellega koos vaadata üle võimalikud ohukohad, nagu küttekolded või elektriseadmed-paigaldised.

Kodukülastuste käigus ei vormistata ettekirjutusi ja trahve, see teenus on tasuta.

Need, kes soovivad koju kutsuda päästespetsialisti, helistagu pääste infotelefonil 1524.

Sellelt numbrilt saab igaüks teavet ka pottsepateenuse, korstnapühkimise, lõkketegemise, grillimise ja päästespetsialistide kontaktide kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles