Politsei: Kesknädala jutt Küüdi väidetava purjutamise kohta on vale

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raivo Küüt
Raivo Küüt Foto: Peeter Langovits

Keskerakonna poliitväljaandes Kesknädal avaldatu, nagu oleks politsei- ja piirivalveameti (PPA) peadirektor Raivo Küüt tabatud mõni nädal tagasi Tallinnas avalikus kohas väidetavalt alkoholijoobes olles, ei vasta PPA kinnitusel tõele.

«Kesknädala poolt avaldatud väide, nagu oleks PPA peadirektor peetud patrulli poolt kinni ja toimetatud joobekontrolli, on täiesti alusetu,» ütles PPA kommunikatsioonibüroo juht Martin Luige BNSile.

Ka siseministeeriumi pressiesindaja kinnitas BNSile, et Kesknädalas väidetu on vale ning rohkem ei pea ministeerium Keskerakonna poliitilehes avaldatud vajalikuks kommenteerida.

Kesknädal kirjutas kolmapäeval «Sahinate» rubriigis, et Isamaa ja Res Publica Liidu liikmest siseminister Ken-Marti Vaher soovib Raivo Küüdi PPA juhi ametikohal asendada talle sobilikuma inimesega ning ta lasi hakata Küüdi tegevust jälgima. «Mõni nädal tagasi tabati Küüt väidetavalt joobeseisundis ühest Tallinnas asuva maja trepikojast ja toimetati patrulliga Wismarisse alkoholijoovet tuvastama,» kirjutas Kesknädal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles