Luige laat muudab liikluskorraldust

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luige laat meelitab alati kohale suure hulga huvilisi.
Luige laat meelitab alati kohale suure hulga huvilisi. Foto: Toomas Huik/Postimees

Seoses Luige laadaga on tänasest kuni nädalalõpuni muudetud liikluskorraldust Tallinna-Rapla maanteel.

Seoses laadaga «Luige sügis 2011» on tänasest kuni 11 septembrini iga päev kella 9:00-18:00 Tallinn-Rapla-Türi maantee Luige asumit läbival lõigul kiirus piiratud 50 km/h ning keelatud on maanteel peatumine ja parkimine, teatas maanteeinfokeskus.

Läänemaal on Risti-Virtsu maantee Virtsut läbival lõigul õhuliinide rekonstrueerimise tõttu täna kella 9stkuni 16ni kiiruspiirang kuni 30 km/h.

Harju maakonnas Tallinn-Narva maantee km-tel 39-40,2 (Kuusalus) alustatakse täna Tallinn-Narva suuna esimese sõiduraja teekatte remonttöödega, mis kestavad orienteeruvalt 15.septembrini. Kiiruspiirang töötsoonis kuni 50 km/h. Muudetud on ka ajutise suurima lubatud kiiruse 110 km/h kehtivusala.

Tallinn-Narva maanteel Ida-Viru maakonnas on kuni esmaspäeva, 12.septembrini liiklusele suletud remondisolev Purtse sild (km-l 137,6). Ümbersõit Sämi-Sonda-Kiviõli-Varja kaudu.

Täna kella 9st kuni homme, 9.septembri südaööni on remonttöödeks liiklusele suletud Viljandi maakonnas Epra-Sürgavere-Klaassepa maantee km 14,29 asuv Pärsti raudteeülesõit. Ümbersõit on korraldatud Oksa-Pärsti tee kaudu, ümbersõidu tõttu pikeneb marsruut ca 5 km võrra.

Rapla-Märjamaa maantee km 5-6 (Altveskil) teemaal tehtavate raietööde tõttu on kiiruspiirang töötsoonis kuni 30 km/h.

Võrumaal suletakse teetruubi remondi ajaks täna kella 8st kuni 15ni Paidra-Tsolgo-Joosu maantee km 1,3-1,4. Ümbersõit toimub eranditeta Kääpa kaudu.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles