Täna joosti Tallinna maratoni

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna päeval oli Tallinna kesklinn jooksjate päralt, SEB Tallinna maratoni ja autovaba päeva tõttu on kesklinn autoliiklusele suletud ja näha võib suures kontsentratsioonis sportlikke inimesi.

Kella 9st anti start maratoni 42,2 kilomeetri pikkusele distantsile, kell 11.30 hakkasid jooksma 21,1-kilomeetrise distantsi läbijad ning kell 13.30 lasti sügisjooksu rajale 10 kilomeetri jooksjad ja kepikõndijad.

Teiste hulgas olid täna võistlustules ka riigikogu liikmed Aivar Sõerd, Arto Aas ja Lauri Luik. Sõerd ja Aas jooksid 10 kilomeetrit, Luik maratoni.

Riigikogu spordi- ja liikumisharrastuse toetusrühma esimees ning Eesti Koolispordi Liidu president Lauri Luik ütles, et lisaks seadusloomele ja sporditaristu arendamisele on oluline näidata ka ise sportlikku eeskuju. «Meie soov on, et üha enam inimesi leiaksid tee liikumisharrastuse ja tervislike eluviiside juurde.»

Autasustamine toimus kell 14.30 ja finiš suleti kell 16. Senikaua pidid autod leidma tee kesklinnast ümbersõitmiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles