Läbi auto lennanud jäätükk vigastas naist

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees.ee lugeja

Eile õhtul Harjumaal läbi auto lennanud jäätükk vigastas sõidukis viibinud reisijat, ühe jäätüki päritoluversioonina pakutakse ees sõitnud auto katuselt lahti tulemist.


Eile kella 17.37 ajal juhtus liiklusõnnetus Harjumaal Saku vallas Tallinna ringtee 26. kilomeetril, teatas siseministeerium.

Liikuvasse sõidukisse Citroen Berlingo, mida juhtis 67-aastane Jüri, lendas läbi esiklaasi jäätükk, mis vigastas kaassõitjat 64-aastast Viljat ja väljus tagaaknast.

Kannatanu viidi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.«Kust see tükk pärines, ei tea isegi juht, kõik käis liiga kiiresti. Oletame, et tuli siiski vastutulevalt autolt, sest jõud, millega see salongi tungis, oli suur,» ütles Postimees.ee'le foto saatnud Urmas.

«Kui vaadata fotolt jäätükke, mis auto salongi jäid, siis on selge, et ilus, puhas, teravaservaline jää on ilmselt pärit haagise katusekattelt, kus lohku vajunud vesi jäätus ja mingil ajahetkel vibratsiooni ja tuule mõjul lendu läks.»

Urmase sõnul tuleks panna kõigile autojuhtidele südamele, et nad kontrolliks oma autode katuseid ja koormaid, sest sealt lenduvad jäätükid kujutavad endast suurt ohtu kõigile kaasliiklejatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles