Saare maavalitsus ei anna bussifirmale lisaraha

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

Saare maavalitsus ei nõustu Kuressaare linnaliine teenindava Harjumaa Liinide dotatsiooni suurendamisega tuleva aasta algusest, kuna küsitud lisatoetus pole piisavalt põhjendatud.


«Praegu oleme taotluse osas negatiivselt meelestatud,» ütles Saare maavalitsuse arengu- ja planeeringu osakonna juhataja Mika Männik Meie Maale.

«Harjumaa Liinide taotluses oli küll palutud hinnatõusu, aga ei olnud matemaatilisi tehteid, kust nii suur soovitud hinnatõus võetakse,» selgitas ta.

Männiku sõnul küsib maavalitsus bussiettevõttelt taotlusele lisaks täiendavaid arvutusi ning kui neid ei tule, jäetakse taotlus läbi vaatamata.

Harjumaa Liinid küsis Saare maavalitsusele saadetud taotluses tuleva aasta algusest dotatsiooni juurde võrreldes praegusega iga kilomeetri läbimiseks ligi kaks krooni rohkem.

Alates oktoobrist maksab maavalitsus Harjumaa Liinidele iga kilomeetri läbimiseks toetust 11 krooni ja 15 senti, firma soovib dotatsiooni suurendamist 13.20-le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles