Kaagvere erikooli juhiks pürgib seitse inimest

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaagvere erikool vajab muutusi. Pildil ümber läinud riiul.
Kaagvere erikool vajab muutusi. Pildil ümber läinud riiul. Foto: Sille Annuk

Kaagvere erikooli direktori konkursile on laekunud seitse avaldust, viimasel hetkel otsustas kandideerida ka haridusministeeriumist kooli ajutiselt juhtima saadetud Maire Reest.

Haridusministeeriumi pressiesindaja Asso Ladva märkis, et kandidaatide nimesid ministeerium praegu avalikustada ei saa. «Loodetavasti on nende kandidaatide seas ka direktoriametisse sobiv inimene,» ütles ta vaid.

«Tõenäoliselt asub uus direktor ametisse hiljemalt oktoobri lõpus või novembri alguses,» sõnas Ladva. Enne lõpliku valiku tegemist peavad kandidaadid läbima mitu vooru.

Praegu juhib Kaagvere kooli teist nädalat Maire Reest, kelle haridusminister oma käskkirjaga määras ajutiseks kohusetäitjaks. Ta kinnitas Postimees.ee'le, et otsustas viimasel minutil ka koolidirektoriks kandideerida.

«See on eriline ja huvitav töö,» põhjendas Reest oma otsust. «Siin on, mida muuta, mida ka süsteemides muuta ja ma tundsin endas potentsiaali, et suudan midagi ära teha nende tüdrukute ja kooli heaks.»

«Siin olles vaatasin, et see on väga huvitav äljakutse. Mul on oskusi ja teadmisi, mis tuleks kasuks sellel koolile. Olen siin ka tugeva toetuse saanud koolilt, politseilt. Mulle on väga soovitatud seda tööd teha,» lisas ta. Varem töötas Reest haridusministeeriumi üldharidusosakonnas peaeksperdina.

Konkurss Kaagvere erikoolile uue direktori leidmiseks kuulutati välja pärast seda, kui kasvandikele liiga vabade käte andmise tõttu kriitikatule alla sattunud Kaagvere erikooli direktor Sirje Hänni ametist lahkus. Hänni viimane tööpäev oli 15. juuli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles