ERR esitas ekstöötaja kohta politseisse kaebuse

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janno-Hans Arro.
Janno-Hans Arro. Foto: Ove Maidla / Postimees

Eesti Rahvusringhääling (ERR) esitas endise tootmisteenistuse juhataja Janno-Hans Arro raha omastamise kohta Põhja prefektuurile ja Põhja ringkonnaprokuratuurile kuriteokaebuse.

«ERRi esmane eesmärk oli Arro kuritarvituste tõttu kadunud raha kindlasti tagasi saada ning oodata ära sisejuurdluse tulemus. Lõpetasime nüüd kiirendatud korras sisejuurdluse ja esitasime kuriteoavalduse,» ütles ERRi juhatuse esimees Margus Allikmaa ERRi uudistele.

ERR tuvastas 28. juulist kuni 13. septembrini toimunud sisekontrolli tulemusel, et ERRi tootmisteenistuse endine juhataja Janno-Hans Arro (35) oli aktsepteerinud arveid, mille väärtus ei kattunud tööde tegeliku mahuga, tekitades nii rahvusringhäälingule varalist kahju 47 516 eurot.

Janno-Hans Arro tunnistas avalikuks tulnud pettusi ning enda ainuosalust nendes, tekitatud kahjusumma maksis ta kogu ulatuses tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles