Politseil oli Chase & Statuse kontserdi ajal palju tööd

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Täna öösel Tallinna Eesti Näituste messikeskuses toimunud Londoni päritolu elektroonilise muusika duo Chase & Statuse kontserdil tuli korravalvuritel tegeleda nii kaklejate kui ka purjus alaealistega.

Politsei sai seoses täna öösel Eesti Näituste Messikeskuses toimunud noorteüritusega mitu väljakutset, mis olid seotud kaklustega, teatas Põhja prefektuuri pressiesindaja Postimehele. Korravalvurid toimetasid mitu inimest öö jooksul politseijaoskonda.

Samuti töötasid sel öösel antud piirkonnas ka noorsoopolitseinikud, kes koostasid 49 väärteoprotokolli alaealistele, kes tarbisid alkohoolset jooki. Tuvastati ka kaks rikkumist, kus alaealised suitsetasid. Politsei võttis ühendust alaealiste vanematega, kellele anti lapsed üle.

Häirekeskusest öeldi, et kiirabi sai messikeskusest kaks väljakutset.

«Siit oleks nagu orkaan ülekäinud. See, mis siin ümberkaudsete haljasaladega toimus, mis siin öösel kell 4-6 vahel toimus, oli täiesti õudne,» ütles messikeskuse läheduses elav naine.

Mitmed kontserdi külastajad pöördusid Postimehe poole ja kurtsid ürituse halva korralduse üle. Üritusel korda pidanud turvafirma Meeskond kinnitusel olid probleemides süüdi külastajad ise, kellest osa ei tahtnud korralikult järjekorras seista.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles