Mahetootja taluhoone hävis tules koos lammastega

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lennart Rikk

Eile öösel hävis tules Leisi vallas Ratla külas mahetootjale Karen Allasele kuuluv Kadariku taluhoone, põlengus hukkus majaga ühes katuse all laudas olnud 24 lammast ja koer, talus töötanud sulane sai põletushaavu.


Häirekeskus sai tulekahju kohta teate ühelt läheduses elavalt kohalikult elanikult teisipäeva öösel kell 3.37, misjärel sõitsid sündmuskohale päästjad Kuressaare, Orissaare ja Leisi päästekomandodest, kirjutab Meie maa.

Kadariku talu elumaja ja sellega kokku ehitatud laut hävisid tules täielikult. Hoonest jäi alles vaid kaks korstnajalga, majatagune maapind oli mõnekümne meetri ulatuses põlenud.

Talus töötanud sulane Meelis Papp, keda algul arvati majja sisse jäävat, ilmus välja eile hommikul, kui päästjad läksid tulekahju paika üle vaatama.

Ajalehe hinnangul üritas mees tulekahjut märgates loomi päästa ja sai selle käigus põletushaavu.

Sulase andsid päästjad üle kiirabile, mis viis ta haiglasse kontrolli ja jättis kirurgiaosakonda ravile.

Alles hiljem politseilt põlengu kohta kuulnud Kadariku talu perenaine Karen Allas ei osanud arvata, millest taluhoone võis põlema minna.

«Vaevalt, et seda põhjust enam teada saabki. Tegemist on kohutava õnnetusega minu jaoks,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles