Sotside liikmeskond on tänavu viiendiku võrra kasvanud

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Kui Keskerakonna ja IRLi liikmete arv püsib stabiilsena, siis sotsiaaldemokraadid ja Reformierakond värbavad uusi parteilasi märksa aktiivsemalt.

SDE teatas nädala keskel võidukalt, et ainuüksi augustis alanud värbamiskampaaniaga on parteiliikmete arv suurenenud 765 võrra ehk 4590 inimeseni ning aasta algusest võetuna on sotsiaaldemokraatide ridades 812 inimest ehk 22 protsenti mullusest rohkem, vahendab ERR Uudised.

Viimase viie nädala jooksul on sotsiaaldemokraadid oma punase telgiga käinud läbi kõik maakonnad, et kohtuda inimestega ning vestelda elust, toimetulekust ja riigi tulevikust.

Sama aktiivselt üritab oma liikmeskonda kasvatada tänase seisuga 10 200 inimest koondav Reformierakond, mis alustas üle-Eestilise laienemiskampaaniaga eelmise aasta algusel ja on selle aja jooksul 3000 uut liiget saanud.

«Oleme seadnud eesmärgiks 2013. aastaks laiendada erakonda 13 000 liikmeni, sellega oleksime Eesti suurim erakond mitte ainult ideedelt ja riigikogu fraktsiooni suuruselt, vaid ka liikmete arvult,» rääkis Reformierakonna peasekretär Martin Kukk, et partei tahab mööduda praegu suurima liikmete arvuga Keskerakonnast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles