Dirhami lähistel merel jäi kadunuks jahi kapten

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dirhami sadam.
Dirhami sadam. Foto: Küllike Rooväli

Laupäeval kella 23.55 ajal sai politsei häirekeskuselt teate, et Dirhami lähistel on merel olnud jahilt kadunud jahi kapten, 42-aastane mees. Tema otsingud lõpetati eile kella 20 paiku tulemusteta.

Jaht oli teel Ristnast Osmussaare poole ning kaks jahil olnud meest ise jahti juhtida ei osanud, teatas Lääne prefektuur. Sündmusele reageeris Haapsalu kordoni piirivalvekaater, mis leidis hädasoleva aluse ning pukseeris selle Dirhami sadamasse.

Samal ajal alustati kadunud kapteni otsinguid, kuhu kaasati ka lennuk. Esialgsed otsingud tulemusi ei andnud ja neid jätkati pühapäeval. Otsingud lõpetati õhtul 20 paiku, kuid tulemusteta.

Lääne prefektuuri pressiesindaja Kristi Kais ütles Postimees.ee'le, et hetkel aktiivseid otsinguid ei toimu, kuid ilmastikuolude paranedes minnakse ilmselt uuesti merele. Ta lisas, et nii kapten kui ka teised kaks jahil viibinud meest on Eesti kodanikud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles