Kohus määras pedofiili pooleks aastaks trellide taha

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Empty Prison Cell
Empty Prison Cell Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Craig Robinson

Harju maakohus mõistis teisipäeval reaalse vangistuse mehele, kes vaatamata sellele, et oli juba korra laste vastu suunatud seksuaalkuriteos süüdi mõistetud, jätkas veebiavarustes lapseealiste seksuaalpartnerite otsimist.

Süüdistuse järgi võttis 1967. aastal sündinud Peeter, keda oli juba korra 2013. aasta sügisel karistatud lapseealise seksuaalse ahvatlemise eest, suhtlusportaalis facebook.com mullu 30. detsembrist kuni tänavu 18. veebruarini ühendust isikuga, kelle osas arvas Peeter, et tegemist on 13-aastase tüdrukuga.

Peeter rääkis temaga seksuaalsetel teemadel, kirjeldades detailselt seksuaalakti ning avaldas korduvalt soovi tüdrukuga kohtuda eesmärgiga astuda temaga seksuaalvahekorda.

Peeter leppiski lõpuks suhtluspartneriga kokku, et trehvavad tänavu 18. veebruaril kell 16 Tallinnas Audentes Fitness ujula fuajees. Mehel jäi kuritegu siiski lõpule viimata, kuna isik, keda ta arvas olevat väike tüdruk, oli tegelikult kuritegu matkinud politseinik. Politsei pidas Peetri ujula fuajees kinni ja kohus võttis mehe vahi alla.

Esmaspäeval mõistis Harju maakohus pedofiili süüdi ning määras talle kaheaastase vangistuse, millest tal tuleb reaalselt trellide taga veeta pool aastat. Ülejäänud karistusaega ei pööra kohus täitmisele, kui mees ei soorita kaheaastase katseaja jooksul uut tahtlikku kuritegu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles