Linn võib nõuda ärimees Stahli aia lammutamist

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Stahl..
Indrek Stahl.. Foto: Liis Treimann.

Tallinna ehitusjärelevalve teeb tõenäoliselt Kadrioru pargi territooriumile aia ehitanud ärimees Indrek Stahlile ettekirjutuse ning nõuab aia lammutamist.

Linnaplaneerimise ameti ehitusjärelevalve teenistuse direktor Rain Seier ütles täna Tallinnapostimees.ee`le, et ehitusjärelevalve kutsub peatselt Stahli välja ja uurib tema käest asjaolusid. Samuti kutsutakse vestlusele riigi esindaja, sest Kadrioru pargi maa on seal Seieri sõnul reformimata ehk kuulub riigile.

Lisaks kutsutakse välja ka kommunaalameti esindaja, sest kommunaalamet tahab Stahli aia juures uuendada kirdetiiki ning väidetavalt jääb aed ehitamisele ette.

Seier lausus, et tõenäoliselt tehakse Stahlile ettekirjutus, määratakse sunniraha ning nõutakse lammutamist. Tema sõnul pole mingit kahtlust, et ärimehe aed asub pargi territooriumil ja seda seadustatud pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles