Karmen Puis mängib lehtedega Lossi tänaval Inglisilla lähedal laternaposti juures. Elleri koolini on otse üle tee minna mõni meeter. Mõnikümmend meetrit eemal asub tema lapsepõlvekodu. Vähem kui 300 meetri kaugusel Toomel õpetavad Tartu Ülikooli matemaatikainstituudis tema vanemad Lea ja Tiit Lepmann matemaatika didaktikat. Vanemuise suure majani on otse üle Toomemäe jalutades 700–800 meetrit. Koduni Ülenurmel on umbes 8 kilomeetrit.
Karmen Puis mängib lehtedega Lossi tänaval Inglisilla lähedal laternaposti juures. Elleri koolini on otse üle tee minna mõni meeter. Mõnikümmend meetrit eemal asub tema lapsepõlvekodu. Vähem kui 300 meetri kaugusel Toomel õpetavad Tartu Ülikooli matemaatikainstituudis tema vanemad Lea ja Tiit Lepmann matemaatika didaktikat. Vanemuise suure majani on otse üle Toomemäe jalutades 700–800 meetrit. Koduni Ülenurmel on umbes 8 kilomeetrit. Foto: Sille Annuk

Täna kell 12.05 algab sügis. Suvepuhkused on puhatud, välja on otsitud soojad rõivad, aias küpsevad sügisõunad. Karmen Puis rääkis suvest, sügisest ja teatrist pööripäeva nädala algul.

Kommentaarid
Copy