Tõstukauto sõitis Sõpruse puiesteel trolliliinid maha

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Sõpruse puiesteel sõitis täna õhtul kell pool seitse tõstukauto trollide õhuliinidesse, seisates trolliliikluse mõlemal suunal ja tekitades suure ummiku.

Juhtunu häirib liiklust liinidel 2, 3, 4 ja 9. Kell 19.50 öeldi Postimees.ee'le politseist, et Mustamäe suunal on trolliliiklus pärast pooleteisttunnist seisakut taastunud, kuid trollidispetšer kinnitas kell 20.52, et trolliliiklus mõlemal suunal seisab siiski ikka veel. Trollidispetšer ei osanud öelda, millal liinid korda saadakse, kuid märkis, et tegu on aeganõudva tööga.

Auto sõitis liinid maha Tedre tänava ja Sõpruse puiestee ristmikul. Teised autod sõitsid maas olevatest liinidest üle ja kuna nende küljest on rauast raskused, lõhkus üks auto oma esinurga.

Põhja-Eesti Päästekeskusest öeldi Postimees.ee'le, et päästjad said väljakutse kell 18.22 ning tekkinud ummiku tõttu suundus kohapeale liiklust reguleerima ka politsei. Politsei teatel sõitis liinid maha Mitsubishi marki auto ja intsidendi tõttu said veel kaks autot kahjustada. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Kell 18.25 sündmuskohal viibinu rääkis, et inimesed kamandati trollidest välja ning kesklinna suunal ootas reas neli trolli ja Mustamäe suunal üks. «Neid liine oli seal ikka pikalt maas, paarisaja meetri ulatuses ripakil,» rääkis pealtnägija.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles