Fotohuvilistel tasub teada: reedel toimub Tallinnas fotograafide profipäev

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailma parimad pressifotod toodakse Tallinnasse.
Maailma parimad pressifotod toodakse Tallinnasse. Foto: Ronaldo Schemidt

Reedel, 20. juulil avatakse Tallinnas Balti jaama ootepaviljonis esimest korda Eestis näitus maailma mainekaima pressifoto konkursi World Press Photo auhinnatud töödest. Selle raames leiab aset ka profipäev, mis annab huvilistele võimaluse auhinnatud pressifotograafidelt inspiratsiooni ammutada. 

World Press Photo 2018 näituse profipäev leiab aset Balti jaama ootepaviljonis reedel, 20. juulil 2018 kell 9:30.

Väljapanekut tutvustab ja ekskursiooni viib läbi World Press Photo näituse üldjuht Laurens Korteweg, kes peab ka loengu fotograafia uuematest suundadest. Profpäeval esinevad veel Helsingin Sanomate fotograaf Akseli Valmunen ja Norra ajalehe VG nädalalõpulisa VG Helg piltnik Espen Rasmussen. Neist viimane on võitnud oma fotodega rohkelt auhindu, sealhulgas kaks korda World Press Photo konkursil.

Kohapeal saab tutvuda uuema Canoni proftehnikaga. Tallinnas Balti jaama ootepaviljonis (Toompuiestee 37) on World Press Photo näitus avatud 20. juulist 9. augustini. Eestis korraldavad näituse Eesti Pressifotograafide Liit (EPFL), Overall Eesti ja Canon. Partneriteks on Eesti Meedia ja Go Travel. Profipäevale saab end tasuta registreerida siin.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles