Lausing soovitab koondada volikogu fraktsioonide nõunikud

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eeva Kaun

Tallinna linnavolikogu aseesimees Tarmo Lausing soovitab kulude kokkuhoidmiseks koondada linnavolikogu fraktsioonide nõunikud.

Lausingu sõnul oleks mõistlik samm, saavutamaks tuntavat kokkuhoidu kulutustes, kui koondada uuest aastast kõik linnavolikogu fraktsioonide nõunike kohad.

«Kui on tehtud ettepanekuid külmutada linnavolinikele makstav tasu, siis minul on veelgi tõhusam ettepanek: koondada kõik fraktsiooninõunikud, mis tooks meile kokkuhoidu aastas 1,6 miljonit krooni,» ütles Lausing tänasel linnavolikogu istungil.

Samas andis ta fraktsiooniesimeestele vastava avalduse vormi, et selle allkirjastamisega asuda kohe ettepanekut teoks tegema.

Linnavolikogu kantseleis töötab praegu viis fraktsiooninõunikku: kaks nõunikku 32-liikmelise Keskerakonna fraktsiooni juures, üks 13-liikmelises Reformierakonna fraktsioonis, üks 9-liikmelises IRLi fraktsioonis ja üks nõunik 3-liikmelises sotsiaaldemokraatide fraktsioonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles