Viasat käivitab jaanuaris regionaalse Balti spordikanali

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viasati komplekt.
Viasati komplekt. Foto: Andres Teiss/ Postimees.

Skandinaavia meediakontsern Modern Times Group käivitab 7. jaanuaril Balti riikidele suunatud uue spordikanali Viasat Sport Baltic, samuti muutub jaanuarist Balti riikides nähtavaks telekanal Viasat Golf.

Spordikanal hakkab Eestis, Lätis ja Leedus asendama seni näidatavaid kanaleid Viasat Sport 2 ja Viasat Sport 3. Uuel telekanalil on kuuldavad kommentaarid eesti, läti või leedu keeles.

Modern Times Groupi teatel keskendub Viasat Sport Baltic Ameerika spordile, näiteks hakkab telekanal üle kanda jäähokiliiga NHL mänge. Samuti hakkab kanal näitama näiteks UEFA Meistrite liiga mänge, hoki maailmameistrivõistlusi, tennist ning Triobet Balti jalgpalliliiga mänge.

Jaanuarist ka Balti riikides vaadatav Viasat Golf oli seni nähtav vaid Põhjamaades. Telekanal kannab üle olulisemaid golfivõistlusi maailmas, tehes aastas 1400 tundi otseülekandeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles