Aas: peale keskerakondlaste polegi kedagi teist uurida

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna valmisreklaam, mida möödakäija oli täiendanud.
Keskerakonna valmisreklaam, mida möödakäija oli täiendanud. Foto: Peeter Langovits

Tallinna abilinnapea Taavi Aas selgitab Keskerakonnaga seotud korruptsioonijuhtumeid sellega, et paljudes omavalitsustes ongi võimul see partei ja seal polegi kedagi teist uurida.


«Keskerakond on paljudes kohtades võimul ning see toob iseenesest kaasa selle, et seal ei olegi kedagi teist uurida,» ütles Tallinna abilinnapea Taavi Aas ETV hommikusaates «Terevisioon».

Aasa sõnul ei tahaks ta küll väita, et kusagil on kallutatud jõud, aga tema hinnangul on võimalik, et kuskil on teatud prioriteedid paika pandud.


Oma nõuniku Ivo Parbuse vahistamisest rääkides sõnas Aas, et detailplaneeringutega seotud protsessid on Tallinna linnavalitsuses toimunud loomulikku protsessi pidi ning Aasa kinnitusel ei ole Parbuse roll selles tähtis.

Abilinnapea sõnul ei aita nõunikule tehtud väidetav kingitus midagi saavutada. «See on mõttetu, sest protsess (detailplaneering - toim.) koosneb paljudest etappidest ja üksikinimene saab väga vähe seda mõjutada,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles