Näitleja kukkus parte päästes Snelli tiiki

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Snelli tiik.
Snelli tiik. Foto: Liis Treimann / Postimees

Proovi minnes parte päästa püüdnud nuku- ja noorsooteatri näitlejanna Tiina Tõnis kukkus eelmisel reedel Snelli tiiki ning kõik käis naise sõnul nii kiiresti, et ei jõudnud suudki kinni panna.

Tol päeval, kui Tiina hommikusse proovi jalutas, nägi ta Snelli tiigis ujumas pardikesi, kes nokkisid nende vahel ulpivat kilekotti, kirjutab Õhtuleht. «Eelmisel hooajal mängisin keskkonnateemalises tükis «Prügihunt ja Superjänes», nüüd tiksub keskkonnateema mul kogu aeg peas – ma ju tean, kui ohtlik on kilekott lindudele,» põhjendab Tiina, miks ta kõigi oma kompsudega tiigile treppe pidi lähenes ning asus otsustavalt vihmavarju kilekoti suunas küünitama.


«Vaatasin veel ringi, et keegi ei näeks, sest ega eemalt ju saa aru, mida ma seal tiigipervel surgin – pudeleid otsin või?» naerab Tiina, kes enda sõnul ei tulnud selle peale, et raske õunakott käest panna, vaid kõigest hoolimata püüdis vihmavarjuga surkides kilekotti tiigist kätte saada.

Näitlejanna sõnul kukkus ta ühel hetkel otsekui aegluubis tiiki, aga mis valemiga lühikesekasvuline näitlejanna mööda veealust paeseina kõrgel asuvale rinnutisele tagasi pääses, ei oska ta tagantjärele seletada.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles