Bussis tulistanud mees võeti vahi alla

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
58aastane mees tulistas pühapäeva õhtul haavlipüssiga Pärnu-Sindi liinibussi salongis istmeid. Inimesed tulistamises viga ei saanud.
58aastane mees tulistas pühapäeva õhtul haavlipüssiga Pärnu-Sindi liinibussi salongis istmeid. Inimesed tulistamises viga ei saanud. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pühapäeva õhtul Pärnumaal Sindis bussis kärbikust tulistanud ja bussijuhti ähvardanud Ilmar võeti täna tapmiskatses kahtlustatavana vahi alla.

Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Annely Erm kinnitas Postimees.ee’le, et prokuröri taotlusel andis kohus täna loa kahtlustatava vahi alla võtmiseks.

Prokuratuur esitas Ilmarile kahtlustuse tapmiskatses.

Pühapäeva õhtul ähvardas Sindis bussi sisenenud joobetunnustega 58-aastane mees juhti. 45-aastane bussijuht suutis relva enesest eemale suunata ja lask tabas bussiistmeid. Bussijuht pidas relvastatud mehe ise kinni ja andis politseile üle. Bussis viibis peale juhi veel üks inimene, kuid keegi vahejuhtumis viga ei saanud.

Karistusseadustiku järgi võib tapmise eest karistada kuue- kuni viieteistaastase vangistusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles