Odessa politseülem: ellu jäänud eestlane lastakse koju (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseijuht Dmitri Golovin.
Politseijuht Dmitri Golovin. Foto: Dmitri Golovini arhiiv

Ukraina võimud ei kavatse Odessas pidutsemise käigus alkoholi, narkootikume ja Viagrat tarvitanud eestlasele Kalmer Kurele, kes erinevalt oma kahest sõbrast ellu jäi, mingeid süüdistusi esitada.

Eelmisel laupäeval leiti Ukraina rannikulinna Odessa ühest minihotellist kahe eestlase, Allar Hanssoni ja Einar Kerneri surnukehad, kolmas eesti turist Kalmer Kurg viidi raskes seisundis haiglasse. Eestlased olid saabunud Odessasse puhkama 14. juulil.

Kohtuekspertide esialgsel hinnangul hukkusid mehed narkootiliste ainete üledoosist. 

Portaal Rus.Postimees võttis ühendust Ukraina rahvusliku politsei Odessa oblasti peavalitsuse ülema Dmitri Goloviniga, et selgitada välja, mis saab Kalmerist: kas talle esitatakse Ukrainas mingid süüdistused?

Dmitri Golovini sõnul ei kavatse Ukraina võimud Kalmer Kurge kinni pidada ja talle süüdistusi esitada ning Eesti turist saab takistamatult koju tagasi pöörduda.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles