Fotod: Raivo Rätte surmaga seoses peeti kinni 27-aastane mees (5)

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politsei teatel peeti täna öösel Nõmmel toimunud liiklusõnnetuse tõttu kahtlustatavana kinni 27-aastane mees. Avariis suri Kosmikute basskitarrist Raivo Rätte.

Täna öösel üheksa minutit pärast südaööd teatati häirekeskusele lähedaste vahelisest tülist Nõmmel Kivi tänaval. Kivi tänaval asuva kinnistu ühisomanikud olid Raivo Rätte ja tema endine abikaasa Palmi (40).

Häirekeskus sai teate, et Kivi tänaval ründab 48-aastane mees 27-aastast meest ja 40-aastast naist. Sündmuskohale jõudnud politseinikud leidsid sündmuspaigalt avariilise sõiduauto Audi A6, katkise aia ning selle juurest raskelt viga saanud Raivo Rätte, kes suri hiljem haiglas.

Esialgsetel andmetel sõitis auto, mida juhtis 27-aastane mees, otsa 48-aastasele mehele. 27-aastasel mehel ja 40-aastasel naisel olid kergemad vigastused ning kiirabi viis nad haiglasse.

Politseinikud pidasid mehe pärast haiglas käimist kahtlustatavana kinni. Mees oli kaine ja omab juhtimisõigust. «Teame hetkel nii palju, et poolte vahel oli tüli ja see ei leidnud aset esimest korda. Kaks päeva varem külastas noorsoopolitseinik sama perekonda ning suhtles naise ja lastega. Selgitame kriminaalmenetluse käigus välja, mis öösel täpselt juhtus. Veel on vara rääkida juhtumi üksikasjadest, sest mitmed menetlustoimingud on alles ees,» ütles Põhja prefektuuri kriminaalbüroo juht Urmet Tambre.

Tambre ütles «Reporterile», et politseil on ka varem samade inimeste tõttu Kivi tänavale väljakutseid saanud. «Politsei on käinud nende juures, see on tõsi.» Tambre rääkis, et terve päeva vältel on täna tehtud menetlustoiminguid, et selgitada välja, mis täpselt juhtus. 

Õhtulehe reporter kohtus sündmuskohal Raivo Rätte eksnaisega, kellel oli pea valge sidemega kinni seotud ja kes ütles ajakirjanikule, et «ta tahtis mind tappa», kuid keeldus midagi rohkemat kommenteerimast.

Politsei alustas kriminaalmenetlust karistusseadustiku paragrahvi 118 järgi, mis käsitleb raske tervisekahjustuse tekitamist, mille tagajärjel saabus surm. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel ning politsei palub pealtnägijatel ühendust võtta numbril 5883 6465.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles